"Знову ліфт зламався?": У соцмережах повідомили про потужний вибух у Макіївці

Відголоски вибуху докотилися навіть до Донецька.
У окупованій Макіївці. Фото: Depo.Донбас.

В окупованій бойовиками «ДНР» Макіївці у вівторок, 25 жовтня, стався потужний вибух. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив волонтер Мирослав Гай, передають Патріоти України.

За його словами, вибух було чути по всьому населеному пункту. «У Макіївці потужний вибух. Хвиля пройшла через все місто», - пише Гай. У коментарях до його запису люди також зазначають, що відголоски вибуху докотилися навіть до Донецька. Є також інформація, що це вибухнула підстанція у Єкатеринівці, у результаті чого весь Радянський район Макіївки залишився без світла.

Інших подробиць інциденту поки не повідомляється. Водночас користувачі соцмережі уже встигли з іронією прокоментувати новину, придумавши причини вибуху: «Іхтамнєти закурили не там?», «Знову тротил лопатами вантажили?», «Що знову ліфт зламався?», «Гіві не добіг?».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...