Знову про "ихтамнетов": Загиблий під час "диверсії" в Криму російський десантник міг воювати на Донбасі

Черговий раз російські бойовики дискредитують себе через фото в соцмережах.

Російський десантник Семен Сичов. Фото obozrevatel.com

Загиблий під час "диверсії" в Криму російський десантник Семен Сичов ймовірно воював на Донбасі. Так, 1 серпня 2014 року він виклав своє фото верхи на бронемашині з геолокацією біля хутора Головинка в Неклинівському районі Ростовської області, від якого до українського кордону 50 км, а до Амвросієвки - 75 км, передають Патріоти України з посиланням на "Вести".

Наступна фотографія була зроблена трохи північніше - біля хутора Чкалова в М'ясниковському районі, від якого також недалеко до кордону. Саме звідти російські війська заходили до України, допомагаючи бойовикам заганяти наші війська в котли. Ще на одній світлині, яку він завантажив 19 лютого 2015 року (тоді відбувалися бої за Дебальцеве), Семен Сичов вже в польовій формі без шевронів та інших знаків. На ньому "нестатутна" балаклава із зображенням черепа. Поруч його товариш, теж без відмінних елементів на одязі.

Ще одна цікава фотографія від 26 квітня 2015 року є в альбомі іншого друга Сичова - Максима Максимова. Він один із бойовиків спецпідрозділу "ДНР" "Сомалі", минулого року служив у міліції та розганяв Майдан. Разом із ним та невідомим чоловіком Семен Сичов сидить на лавочці в парку культури та відпочинку ім. Жовтня в Ростові-на-Дону.

Максимов та другий незнайомець мають перев'язки після поранень. Десантник Сичов у той період, мабуть, був у госпіталі - на ньому майка, спортивні штани.

Раніше російські ЗМІ оприлюднювали ім'я десантника, який загинув в перестрілці з нібито "української ДРГ" в Криму. Йшлося про 21-річного Семена Сичова. "Он служил механиком-водителем, на момент смерти ему было около 30 лет. 10 августа Сычева похоронили на Ставрополье", - повідомило видання "Ставпресс".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...