"Зникли ще двоє однополчан Євгена Панова", - колега затриманого у Криму розповів нові подробиці

Колега Євгена Панова також спростовує, що той був диверсантом-розвідником, оскільки не мав достатньої фізичної підготовки.
Євген Панов з друзями. Фото: strana.ua.

Разом з жителем Енергодара Запорізької області Євгеном Пановим, затриманим в Криму, зникли і двоє його однополчан, з якими він брав участь в АТО у складі 37-го батальйону. Про це заявив колега Панова по автотранспортному цеху Запорізької АЕС Ігор Матюхін, який також був його однополчанином, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

"За словами дружини Євгена, той повідомив, що їде в Василівку, щоб зустрітися зі своїми однополчанами з 37-го Запорізького батальйону, і обіцяв повернутися ввечері. Але на наступний день він вже не відповідав на телефонні дзвінки", - зазначив він.

Співробітники і знайомі Панова роблять висновок, що він і ще кілька однополчан з 37 батальйону, з якими він зустрічався, зникли і всі вони були викрадені невідомими. "Можливо, їх перевезли морським шляхом, оскільки ті могли з Василівки поїхати на Азовське море", - йдеться в повідомленні.

При цьому зазначається, що дружина Панова не дає жодних коментарів, оскільки, за словами колег, боїться за власне життя. Примітно, Матюхін також спростовує, що Панов був диверсантом-розвідником, так як не мав достатньої фізичної підготовки.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...