Зникнення українських розвідників: У "ЛНР" зробили заяву щодо їхньої долі

За словами так званих "прикордонників" "ЛНР", група українських розвідників намагалась залишити територію самопроголошеної "ЛНР", тож могла бути знищена.

Зниклих розвідників продовжують розшукувати. Фото: УНІАН.

Терористи так званої "ЛНР" заявили, що українські розвідники, які вчора зникли у зоні АТО в Луганській області, вірогідно, загинули. Про це пише російський "Интерфакс", передають Патріоти України.

За словами так званих "прикордонників" "ЛНР", група українських розвідників намагалась залишити територію самопроголошеної "ЛНР", тож могла бути знищена. При цьому у так званій "Раді міністрів" "ЛНР" нічого не знають про долю українських розвідників.

"Ніяких спеціальних доповідей щодо цієї групи не надходило, швидше за все, до цих порушників було застосовано загальний порядок, і, якщо вони чинили збройний опір під час затримання, то, швидше за все, були знищені вогнем", – сказав один з так званих "чиновників". Нагадаємо, 11 лютого група військовослужбовців одного з розвідувальних підрозділів ЗСУ, що дислокується на Луганщині, зникла в АТО. З бійцями пропав зв’язок. Пошукова операція триває.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...