Знищена тисяча снарядів: Стали відомі подробиці пожежі на складі боєприпасів у Запорізькій області

Є всі підстави вважати, що БПЛА були російськими, однак жодного з них військовим збити не вдалось.

Пожежа на складі боєприпасів. Ілюстрація: for-ua.com.

Під час пожежі на складі боєприпасів в Запорізькій області знищено близько однієї тисячі снарядів. Про це повідомляє кореспондент телеканалу 112 Україна з місця події, передають Патріоти України.

"За попередніми даними, через вибухи і пожежі було знищено близько тисячі 30-мм снарядів, але це попередні дані", - повідомляє він. Кореспондент уточнює, що поранений під час пожежі був військовослужбовцем, його доставили в госпіталь.

"Інформація про те, що один з безпілотників був збитий, не підтверджується. Наші військові дійсно стріляли в бік дронів, але було темно і вести прицільний вогонь було просто неможливо. Немає точних даних про кількість літальних апаратів", - повідомляє журналіст.

За словами місцевих жителів, було 5 безпілотників, а військові кажуть, що їх було 2, один здійснював бомбардування, а другий освітлював місцевість. "Є всі підстави вважати, що БПЛА були російські і прилетіли з території "ДНР". Щодо осіб, які керували літальними апаратами, їх до цього часу не затримали, встановити їх буде вкрай важко, оскільки БПЛА може долати відстань близько 300 км від місця знаходження керівного органу", - повідомляє кореспондент.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...