Знищення команди йде за планом? Стало відомо, кого у Коломойського призначили наставником "Дніпра" замість Маркевича

Дмитро Михайленко, якого призначили в.о. головного тренера клубу, раніше очолював молодіжний склад команди.

Дмитро Михайленко. Фото:footmania.com.ua

Виконувачем обов'язків головного тренера футбольного клубу "Дніпро" призначений Дмитро Михайленко. Про це інформує офіційний сайт команди, зазначають Патріоти України.

Спеціаліст до цього часу очолював молодіжний склад дніпрян. В останні сезони його підопічні фінішували в трійці призерів в першості дублерів. При цьому в сезоні 2014/2015 команда зуміла посісти перше місце.

Раніше фанатський сайт клубу "Дніпро" написав про те, що клуб припиняє своє існування через відсутність фінансування. Власник клубу Ігор Коломойський спростував чутки про ліквідацію клубу, звинувативши в їх роздуванні Федерацію футболу України.

29 червня ввечері з'явилося інтерв'ю Мирона Маркевича виданню "Спорт-Експрес в Україні", який очолював основний склад "Дніпра" останні два сезони. У ньому він повідомив, що подав у відставку з посади головного тренера команди.

Своє рішення він пояснив, зокрема, невиплатою заборгованостей по зарплаті. На офіційному сайті інформації про його відхід немає.

У минулому сезоні Прем'єр-ліги "Дніпро" посів третє місце, однак не був допущений до єврокубків через борги перед колишніми співробітниками клубу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...