Зрада по-німецьки: Візове відомство ФРН визнало Крим російським (фотофакт)

Кримчанам для отримання візи до Німеччини шлють запрошення як жителям Російської Федерації.

Окупований Крим. Ілюстрація: Преса України.

Відомства у справах іноземців Німеччини видають запрошення кримчанам як жителям Російської Федерації. Доказовий документ опублікувала на своїй сторінці у соцмережі журналістка кримського телеканалу ATR Еміне Джеппар. Новину передають Патріоти України.

Кримчанам для отримання візи до Німеччини шлють запрошення як жителям Російської Федерації. І це при тому, що вони подають український паспорт. «Візовий центр Німеччини (при посольстві - Кирилівська, 60) шле ось таке запрошення сім'ї в Крим. Цей документ виданий в Німеччині, при тому що подавався Український закордонний паспорт. У ньому зазначено Крим - Сімферополь - Росія», - повідомила Джеппар, публікуючи запрошення.

Спочатку в прецеденті звинуватили все той ж візовий центр, проте, як виявилося, за видачу запрошень відповідальні відомства у справах іноземців країни за місцем запрошуючої сторони. Саме у випадку з документом, опублікованим журналісткою, це запрошення видало відомство в Ганновері (місто в землі Нижня Саксонія). Працівники цього відомства могли просто не звернути увагу, що заявник вказав у своїх даних на отримання запрошення Крим як частину РФ, а не України, і автоматично вписали це в запрошення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...