Зрівняли з землею: З'явилися супутникові знімки знищених у Сирії об'єктів (фото)

Як розповіли в Пентагоні ракети коаліції потрапили в заплановані три цілі.

Ракетні удари були нанесені спільно США, Великобританією та Францією. Ілюстрація:prefiks.win

Американське видання The Washington Post опублікувало супутникові знімки Digital Globe, на яких видно наслідки удару союзників по об'єктах в Сирії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт видання.

Як розповіли в Пентагоні ракети коаліції потрапили в заплановані три цілі. Першою ціллю був Центр досліджень і розробок в Барзас, за межами Дамаска. За попередньою оцінкою - туди випустили 76 ракет.

Центр досліджень і розробок в Барзас до і після ракетного удару:

Фото руйнувань Центру досліджень опублікувало і державне агентство SANA. ДержЗМІ Сирії стверджує, що даний об'єкт використовувався Організацією із заборони хімічної зброї, як центр для збору зразків та роботи. Також в Сирії заявили, що даний Центр розробляв ліки від раку.

Друга і третя цілі були розташовані неподалік від міста Хомс, а саме хімічний комплекс Хімса Сіншар. Як повідомили американські військові він був "знищений повністю".

Хімічний комплекс Хімса Сіншар до і після ракетного удару:

"Ми розвернули 105 одиниць зброї, які будуть впливати на розвиток і використання хімічної зброї сирійцями», - сказав генерал-лейтенант морської піхоти Кеннет Ф. Маккензі, керівник Об'єднаного штабу.

За його словами ці об'єкти є "основними складовими інфраструктури хімічної війни режиму".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...