"Звертаюся із закликом до Назка і НАБУ зробити відповідну перевірку придбання мною житла", - Лещенко

Нардеп стверджує, що кошти, сплачені за квартиру, є чесно заробленими, і придбання квартири не порушило відповідних вимог антикорупційного законодавства України.

Сергій Лещенко. Фото: zn.ua.

Нардеп від БПП Сергій Лещенко складає з себе повноваження члена правління "Демальянсу" і просить НАБУ і НАПК його перевірити. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Антикорупційна діяльність була сенсом мого життя останні 16 років. Тому, у зв'язку з публічним резонансом навколо ситуації з придбанням мною житла, вважаю за необхідне зробити цю заяву. Стверджую, що кошти, сплачені за квартиру, є чесно заробленими, і придбання квартири не порушило відповідних вимог антикорупційного законодавства України. Зауважу, що я був співавтором нового прийнятого законодаства про відкриті реєстри майна і створення незалежних антикорупційних інституцій - НАБУ і НАПК.

Як народний депутат і публічний політик вважаю принциповим відзвітувати перед суспільством належним чином. Звертаюся із закликом до Назка і НАБУ зробити відповідну перевірку придбання мною житла. На строк такої перевірки заявляю про складення повноважень члена правління політичної партії ДемАльянс, до якого нещодавно приєднався, щоб не створювати підґрунтя для політичних спекуляцій", - написав Лещенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...