Звичайна зрада: У Раді ініціюють групу з відновлення економічних зв'язків з Росією

Депутат Безбах заявив про початок збору підписів під зверненням до президента України Петра Порошенка із закликом повного скасування взаємних санкцій з Росією.

Яків Безбах. Фото: Politrada.com.

Нардеп оголосив про початок збору підписів під зверненням до президента України із закликом повного скасування взаємних санкцій з Росією. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Главком.

На брифінгу у Верховній Раді позафракційний нардеп Яків Безбах оголосив про запуск процесу зі створення парламентської групи з відновлення торгово-економічних зв'язків з Росією.

Також депутат заявив про початок збору підписів під зверненням до президента України Петра Порошенка із закликом повного скасування взаємних санкцій з Росією.

«Ми, як суб'єкти законодавчої ініціативи, ініціюємо створення парламентської групи з відродження економічних відносин з Російською Федерацією та починаємо збір підписів під зверненням до президента України, аби він зробив крок назустріч економічному зростанню України і почав процес взаємного скасування санкцій», – заявив Безбах. Депутат також зазначив, що без відновлення економічних зв'язків з Росією українська економіка й далі стрімко падатиме.

«У той час, коли економіка України стрімко сходить нанівець, наші традиційні ринки збуту займають країни-конкуренти. Надії на міжнародну фінансову підтримку дедалі менше, ми не маємо права відмовлятися від усталених економічних відносин. Ми повинні бути реалістами і сказати собі сувору правду: без відродження прагматичних відносин з традиційними економічними партнерами, більшість підприємств-локомотивів приречені на поступову стагнацію», – зазначив нардеп.

Нагадаємо, раніше один з найбільших аграрних холдингів України звернувся до Петра Порошенка з вимогою відновити економічні зв'язки з РФ. Також за підтримку відновлення торгово-економічних зв'язків з Росією і країнами СНД у Верховній Раді публічно висловилися співголови фракції Опозиційного блоку Олександр Вілкул і Юрій Бойко, думку яких підтримав глава «Відродження» Віталій Хомутинник. А позафракційний депутат Євген Мураєв у студії телеканала «112» закликав керівництво України до повного скасування взаємних санкцій з Росією.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...