"Звичайний виступ": "Наречена Путіна" із селфі на Красній площі виявилась дівчиною з ескорту (фото)

"Наречена" президента зізнається, що не так давно зробила пластику. Очевидно, дівчина заробляє не тільки "виступами", а й рекламою в соцмережах.

Наречені виявились фальшивими. Фото: скріншот з відео.

Користувачі соцмереж розшукали по фото одну з наречених, яка найактивніше фотографувалася з президентом Росії Володимиром Путіним в День міста в Москві на Красній площі. Одна з "наречених", @evgenia_alex, сама оприлюднила святковий знімок на свою сторінку в Instagram і зізналася, що насправді в День міста заміж не виходила, а просто "виступала", передають Патріоти України з посиланням на 66.ru.

"Вже можу тебе вітати?" - запитала у Євгенії одна з її знайомих. "З чим?" - Не зрозуміла дівчина. "Ну сукня-то - весільна..." - відповіли їй. "Виступ))" - зізналася "наречена".

З аккаунта @evgenia_alex стає зрозуміло, що дівчина часто прикрашає своєю присутністю різні світські заходи. "Наречена" президента зізнається, що не так давно зробила пластику. Очевидно, дівчина заробляє не тільки "виступами", а й рекламою в соцмережах.

"Шукаю красунь для рекламних зйомок, шоу-румів, показів, заходів. Якщо я вам написала в direct - то ви одна з них, якщо немає - чекаю повідомлення від вас", - говорить про себе "наречена". Це і наштовхнуло користувачів соціальних мереж на думку про те, що, скоріш за все, і інші красуні, які фотографувалися з президентом Росії, - дівчата з ескорту і шоу-румів.

Нагадаємо, у суботу під час святкування Дня міста в Москві журналіст Дмитро Смирнов опублікував відео, на якому Володимир Путін нібито випадково зустрічає учасниць весілля. Дівчата просять президента сфотографуватися з ними, він погоджується. "Не до женихів, якщо повз проходить Путін", - прокоментував Смирнов своє відео.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...