Зима на носі: Окупанти в Криму волають "караул" через дефіцит електрики

В осінньо-зимовий період дефіцит потужності може скласти до 120 мегаватів.

Анексований Крим у темряві. Ілюстрація: tsn.ua.

Один з міністрів Криму повідомив, що окупованому півострову може не вистачити 120 мегаватів електроенергії у пікові періоди взимку. Новину передають Патріоти України.

В осінньо-зимовий період дефіцит потужності може скласти до 120 мегаватів. За нашими розрахунками, в найпіковіший період загальне споживання може скласти 1 467 МВт такого споживання ще не було ні в один період, сказав представник окупантів.

Міністр запевнив, що брак потужностей компенсуватимуть за допомогою підключення альтернативних джерел енергії та мобільних газотурбінних електростанцій. Однак при цьому він додав, що графіки тимчасових вимикання електроенергії вже розроблені.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...