А тепер ти почекай: Тайці принизили Путіна одним з його улюблених "прийомів" (відео)

Російський президент, який на більшість міжнародних зустрічей, як правило, запізнюється, був змушений сам сидіти в очікуванні членів делегації з Таїланду.

Скрін відео

Делегація Таїланду, яка прибула в Сочі для участі в саміті "Росія - АСЕАН" змусила чекати президента РФ Володимира Путіна переду зустріччю лідерів двох країн. Відповідне відео опубліковано на YouTube, зазначають Патріоти України.

Прем'єр-міністр Таїланду Прают Чан-Оча припустив, що його співвітчизників десь не пропустили, але Путін запевнив, що такого не може бути.

"Делегація ваша загубилася кудись", - сказав президент РФ після декількох хвилин незручного очікування. "Напевно, їх не пропустили", - припустив тайський прем'єр-міністр.

"Такого не може бути", - відповів на це Путін.

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали:

Пекін отримав сигнал: Експертка пояснила, чим США можуть тиснути на Китай

понеділок, 29 квітень 2024, 7:56

Сполучені Штати продовжують чинити тиск на Китай, щоб зберегти свою перевагу на геополітичній арені. За деякими даними, Вашингтон навіть розглядає можливість відрізання китайських банків від американського долара, передають Патріоти України. Своєю черг...