"А тут тільки йде поділ портфелів: хто - кому": У Яценюка вимагають прийняти закон про повернення активів Януковича

Максим Бурбак звернувся до всіх фракцій коаліції з проханням підтримати законопроект про режим спецконфіскаціі майна.

Максим Бурбак. Фото:www.radiosvoboda.org

Фракція "Народний фронт" вимагає у вівторок одним з перших питань проголосувати за законопроект про режим спецконфіскаціі майна. Про це під час Погоджувальної ради заявив Голова фракції Максим Бурбак, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

"Ми вимагаємо завтра першим питанням голосувати за закон про спецконфіскаціі. Тому що ці гроші повинні бути спрямовані на підвищення обороноздатності країни і соціальних стандартів", - закликав Бурбак.

"Чи ми забули, що на сході зараз загострення бойових дій? А тут тільки йде поділ портфелів: хто - кому", - додав він.

Максим Бурбак звернувся до всіх фракцій коаліції з проханням підтримати цей законопроект. "Два роки минуло після Революції Гідності. На рахунку в банку лежать заарештовані 1,5 млрд доларів Януковича, і вони не можуть бути запущені в економіку, тому що ми нічого не робимо", - підкреслив він.

Голова фракції також підкреслив, що "Народний фронт" підтримує і буде голосувати за законопроект про електронні декларації в редакції, узгодженій з Євросоюзом.

Мета армії РФ - не Харків: Військовий аналітик пояснив справжній задум ворога

субота, 11 травень 2024, 12:28

Російські окупаційні війська не мають на меті захопити Харків, водночас намагаються максимально понівечити місто обстрілами та зробити його непридатним для проживання. Спробами наступати на півночі Харківщини росіяни хочуть відвернути Сили оборони Укра...

Запеклі бої тривають: Сили оборони вибивають росіян із "сірої зони" на Харківщині

субота, 11 травень 2024, 12:26

На півночі Харківщини утворилася так звана "сіра зона". За словами очільника Ради резервістів Сухопутних військ Івана Тимочка, після відступу противника восени 2022 року, ЗС РФ не зупинилися ідеально по лінії кордону, пише "Еспресо". "Станом на сьогод...