Адвокати та дружина протестують проти "негуманного поводження" з хворим: НАБУ забрало скандального чиновника з "Феофанії"

Натомість адвокат Насірова заявляє, що захисту голови ДФС невідомо, куди повезли їх клієнта.

Романа Насірова вивезли з "Феофанії". Фото:http://ua.112.ua/

Відстороненого на час розслідування главу ДФС Романа Насірова вивезли на кареті "швидкої" з лікарні "Феофанія" близько 11:00 у присутності представників НАБУ. На місці події були присутні також адвокати глави ДФС, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

Насірова на ношах винесли з будівлі лікарні та розмістили у машині "швидкої", дружину Насірова до машини не впустили, попри заяви адвокатів, що під час транспортування хворого має бути присутній хтось з близьких чи родичів.

На питання присутніх на місті журналістів про стан Насірова та місце його транспортування представники супроводу глави ДФС нічого не повідомили.

У свою чергу один з адвокатів Насірова - Мірошник - заявив, що це "абсолютно незаконні дії працівників НАБУ і порушення закону".

"Куди його вивезли - невідомо, його просто вивезли з лікарні, посадили в машину і вивезли у невідомому напрямку. Родичів при цьому ніхто не запитав", - заявив адвокат.

Як повідомили телеканалу "112 Україна" в Національному антикорупційному бюро, Романа Насірова вивезли в іншу лікарню для підтвердження або спростування діагнозу.


"Егоїстичний, зарозумілий і стратегічно необґрунтований крок": Брайза "розніс" позицію Білого дому щодо ударів по російських НПЗ

понеділок, 6 травень 2024, 13:59

Колишній радник держсекретаря США Метью Брайза висловив різку критику на адресу Білого дому через їхнє прохання до України утриматися від ударів по нафтопереробних заводах на території Росії Про це він розповів у інтерв’ю для програми "Студія Захід" на...

"Проводиться значна робота": Стало відомо, які ракети запускатимуть із українських F-16

понеділок, 6 травень 2024, 13:50

Поставлені Україні винищувачі F-16 зможуть використовувати новітні французькі високоточні авіаційні бомби AASM Hammer. Про це заявив депутат французького парламенту, голова комісії з питань оборони та збройних сил Томас Гасіллуд, передають Патріоти Укр...