Аксьонов запевняє, що Крим постачає газ до Генічеська

Причому блакитне паливо постачається як гуманітарна допомога за дорученням Путіна, стверджує Аксьонов.

Сергій Аксьонов. Фото:www.rbc.ua

Місто Генічеськ Херсонської області до неділі отримало з Криму 33 тисячі кубометрів газу, щоб забезпечити газопостачання житлових будинків. Про це повідомив так званий глава Криму Сергій Аксьонов, передають Патріоти України з посиланням на depo.ua.

"Доручення Президента - постачати газ у вигляді гуманітарної допомоги. На сьогоднішній день поставлено 33 тисячі кубометрів, вночі знову закачували газ у систему", - сказав Аксьонов в інтерв'ю Росія 24. Аксьонов зазначив, що постачання газу в Генічеськ було здійснено також минулої ночі.

Нагадаємо, в Генічеську 2 січня через різке зниження температури відбулося зниження тиску на комунальному газопроводі. Унаслідок цього були відключені 1 800 абонентів будинків і 400 абонентів приватного сектора.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...