Акуратно перенаправили саме крізь рамку: Путіна публічно принизили на саміті в Сінгапурі (фото)

Схоже, поліцейські хотіли перевірити, що президент РФ із собою намагається пронести.

Путін хотів пройти повз, але не вийшло. Фото: kommersant.ru.

У Сінгапурі 14 листопада президента РФ Володимира Путіна, який приїхав на саміт Росія — АСЕАН, зобов'язали пройти через рамки металошукача. Це сталося, коли він приїхав на зустріч у торгово-виставковий центр Suntec, передають Патріоти України.

"Він хотів пройти, як зазвичай, повз рамку металошукача, яка в таких випадках стоїть для кого завгодно, але тільки не для нього. І тим не менше Володимира Путіна акуратно перенаправили саме крізь рамку. Тобто, схоже, поліцейські хотіли перевірити, що він із собою намагається пронести", - йдеться в матеріалі.

У виданні ситуацію назвали без перебільшення унікальною, оскільки в подібних випадках президенту або іншим високопоставленим відкривають якийсь додатковий прохід, "який завжди є і відгороджений якимись стовпчиками із червоною стрічкою".

"Але тут все вийшло принципово інакше. Президента Росії зобов'язали пройти крізь рамку, і мабуть, не випадково", - додали в матеріалі. Зазначається, що, проходячи, перевірку, Путін "задзвенів". Чи стали російського президента обшукувати додатково, не повідомляється.

Джерело: Коммерсант

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...