"Але президент США не може такого зробити": Піонтковський розповів, про що домовилися Путін і Трамп

На думку експерта, Путін підставив Трампа на тлі "перетягування каната" між ним і майже всім військово-політичним істеблішментом США.

Андрій Піонтковський. Фото: соцмережі.

Переговори глав США і РФ Дональда Трампа і Володимира Путіна в Гельсінкі закінчилися нічим - сторони і не могли досягти жодних домовленостей. Як заявив російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський, президенти всього лише "домовилися домовлятися", передають Патріоти України.

"Так вони і не можуть ні про що домовитися - Трамп не може реалізувати нічого з того, що потрібно Путіну. Наприклад, вони б із задоволенням домовилися про скасування санкцій, але президент США не може такого зробити. Для цього Конгрес приймав спеціальний закон", - пояснив політолог.

Піонтковський зазначив, що прийняття Америкою нових санкцій проти ряду представників кремлівської верхівки викликало істерику в Москві. "Більш того, прості росіяни навіть схвалили персональні санкції проти путінського оточення. Мовляв, нарешті хоч хтось ними зайнявся", - додав він.

На його думку, Путін підставив Трампа на тлі "перетягування каната" між ним і майже всім військово-політичним істеблішментом США. При цьому глава Білого дому демонструє все більшу залежність від президента РФ.

"На прес-конференції з Путіним Трамп виглядав жалюгідним пуделем, махаючи хвостиком перед своїм господарем. І реакція Вашингтона на це є загрозливою для президента США. Проміжні вибори в Сенат 6 листопада перетворюються, по суті, на референдум щодо Трампа. Путін в свою чергу підставив американського президента, занадто активно демонструючи, що він домінантний самець в цій парі", - підсумував експерт.

Джерело: Гордон

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.