Алілуйя! Регламентний комітет дав згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Розенблата

Відповідні висновки будуть направлені спікеру Ради.

Борислав Розенблат.  Фото: 112.ua.Комітет Верховної Ради України з питань регламенту, розглянувши подання Генерального прокурора Юрія Луценка про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, на затримання та арешт народного депутата України (БПП) Борислава Розенблата, визнав обґрунтованими дані подання. Про це повідомляє парламентський кореспондент Цензор.НЕТ, передають Патріоти України.

Комітет вважає подання на притягнення Розенблата до кримінальної відповідальності, на затримання та на арешт законними, мотивованими й обґрунтованими.
Як відомо, детективи НАБУ затримали охоронця Борислава Розенблата при отриманні хабара в розмірі 200 тис доларів нібито за вирішення питання з ліцензування видобутку бурштину.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...