Антикорупційна операція: До Києва вертольотом везуть "смотрящого" Курченка, - Матіос (відео)

Генерал-лейтенант Станіслав Денисюк - колишній керівник харківської податкової, який очолював її протягом п'яти років, до кінця 2011 року.

С.Курченко. Фото: 112.Україна.

Під час спецоперації затриманий "смотрящий" за бізнесом мультимільйонера-втікача Сергія Курченко генерал-лейтенант Станіслав Денисюк, якого доправляють до Києва на гелікоптері. Про це на брифінгу заявив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, передають Патріоти України з посиланням на Depo.ua.

"Зараз вертоліт привезе чинного начальника служби безпеки і того ж "смотрящого" за всім бізнесом Курченка генерал-лейтенанта Денисюка", - заявив Матіос.

Денисюк обіймав посаду голови Державної податкової адміністрації в Харківській області.

Нагадаємо, що в рамках наймасштабнішої антикорупційної спецоперації в Україні затримали вже 23 високопосадовців.


Раніше Патріоти України повідомляли, що силовики проводять наймасштабнішу в історії України антикорупційну спецоперацію. Йдеться про незаконне збагачення усіх причетних до махінацій із податками на загальну суму 97 млрд грн.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...