"АТОшники стають схожі на чмошників": Савченко образилась за яйця (відео)

Нардеп злісно висловилася про учасників АТО після того, як в Миколаєві їй влаштували яєчну атаку.

Надія Савченко. Скріншот.

В Україні багато АТОшників все більше і більше стають схожими на чмошників. Про це в ефірі NewsOne, коментуючи інцидент з яйцями, заявила позафракційний народний депутат Надія Савченко, передають Патріоти України.

"Щодо інциденту і того, як поводяться ці герої щодо жінок... Знаєте, зараз просто поняття АТОшника, оскільки його намагалися високо підняти, так його зараз втопчуть у бруд, бо ми дуже часто бачимо, що АТОшники все більше і більше схожі на чмошників", - заявила Савченко.

За її словами, якщо чоловік є воїном і офіцером, на жінку він руку не підніме "ні з зеленкою, ні з яйцем, ні фізично".

"Ось ті, що називають себе активістами, ті за гроші назвуться сьогодні АТОшниками, завтра - патріотами, післязавтра - націоналістами, а якщо більше заплатять, то назвуться і "новоросами", на худий кінець", - додала нардеп.

За її словами, їм все одно "за кого виступати".

"Головне - за гроші. Тому у нас таких людей вистачає. Я думаю, що коли в країні буде порядок, ці люди знайдуть своє місце, або їм знайдуть місце там, де вони цього заслуговують, тому що спекулювати таким поняттям як АТОшники - це неправильно", - сказала Савченко.

Політик наголосила, що в країні є реальні бійці АТО, які 4 роки несуть службу на сході, а є "шобло, яке називає себе АТОшниками, бігає у військовій формі з орденами, де тільки може і кидає яйця".

"Напевно воювали вони теж яйцями", - резюмувала Савченко.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...