Авакову та Яценюку на замітку: Путін критикує Саакашвілі? Значить, ми на правильному шляху! - Порошенко

Критика Путіним в сторону України з буль-якого питання означає, що українська влада діє абсолютно правильно.

Призначення Саакашвілі не подобається Путіну, отже ми на правильному шляху, вважає Порошенко. Ілюстрація:expres.ua

Президент стверджує, що український народ не цікавить думка президента держави-агресора, особливо відносно голови Одещини Міхеїла Саакашвілі. Про це пише на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Святослав Целогко, прес-секретар Президента України Петра Порошенка, зазначають Патріоти України.

"Президент прокоментував журналістам заяву Путіна про Саакашвілі: ні український народ, ні президент України не потребує порад від керівництва держави-агресора щодо Міхеїла Саакашвілі і інших громадян України. Президент цінує його внесок в українські реформи. Якщо його критикує Путін, то ми на правильному шляху", - пише Цеголко.

Як відомо, сьогодні на своїй прес-конференції Президент РФ Володимир Путін заявив про те, що призначення Міхеїла Саакашвілі на пост глави Одеської обладміністрації це "плювок в обличчя українському народу".

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...