Бабай чи бай-бай? У мережі висміяли Путіна, який зганьбився під час прес-конференції (відео)

Як відомо, президент РФ вже давно страждає на параною.

Путін під час прес-конференції. Фото:скрін відео

Президенту Росії Володимиру Путіну на прес-конференції в Москві 14 грудня привидівся у залі плакат з написом "Путін, бай-бай". Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

Журналіст задав президентові РФ питання, чому за 20 років у нього так і не з'явився нормальний конкурент від опозиції. "Щоб загострити ваше запитання - я побачив в залі дівчину, у якої на плакаті написано" Путін, бай-бай ", - зазначив президент Росії.

Журналістка, яка стояла в залі, пояснила, що на плакаті написано "Путін бабай". "Це татарською "дідусь Путін", діти вас так називають в нашій республіці", - розповіла дівчина.

У відповідь Путін виправдався, що "слабкий на очі став".

Соцмережі вибухнули коментарями з приводу курйозного випадку:

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...