"Багато цікавинок для Гааги": Мінаков про злам пошти Суркова (документи)

Ще в травні 2014 року на пошті приймальні Суркова виявився документ під назвою "Список кандидатур в уряд "Донецької республіки"

Фото: "КоммерсантЪ"

Електронна пошта помічника президента РФ Владислава Суркова, яку зламали українські хакери, містить безліч цікавих документів, які підтверджують, що кремль керував бойовиками і фінансував терористичні організації на Донбасі. Як повідомляють Патріоти України, про це пише у своєму блозі Олексій Мінаков, який зробив розбір листування.

"Вхідні повідомлення приймальні Суркова наповнені якісно виконаними щоденними прогнозами українського телеефіру. Ну, переживають наші сусіди, чим "годують" голови українців. Також на щоденній основі готують огляд політичних процесів в Україні та "управлінські рішення влади і значущі зміни в контролі бізнесу України". На підставі цього ви і самі можете зробити висновок про значення України для Росії. Причому, це ретельне спостереження за Україною було до Євромайдану і військового вторгнення РФ", - зазначає блогер.

"Заяви лідерів маріонеткових псевдодержав "ДНР" і "ЛНР" теж на контролі. Мабуть, щоб не ляпнули що. Згоден, за такими нездарами потрібне око й око. На особливому рахунку у Суркова не тільки Україна, але й Абхазія і Південна Осетія. Щодня моніторять динаміку суспільно-політичних процесів у цих регіонах", - пише Мінаков.

А ось потішний коментар людини з команди Суркова - Михайла Мамонова. Він скаржиться, що "президент" Абхазії Хаджимба щось там самостійно підписав, без узгодження, а це негативний сигнал.

Дивно, але "Звернення мирних жителів Донбасу до української громадськості" було написано у Кремлі й узгоджувалося у Суркова ще в кінці серпня 2014 року. Цілий тиждень це "Звернення" чекало свого часу і лише 2 вересня його побачив світ.

"Нижче лист - суто посміятися, які пропозиції надходять Суркову на пошту", - зазначає автор розбору листування помічника Путіна.

"Прем'єр-міністр" "ДНР" Денис Пушилін, звісно, помічений у листуванні. Ось у червні 2014 року він штовхає Суркову якийсь кошторис - "щомісяця на газету 14 500 доларів". Це так, щоб розуміти цифри навіть у дрібницях якихось.

"Пушилін - взагалі, молодець. Відправляв він Суркову і список депутатів "верховної ради "ДНР" з номерами мобільних телефонів. Стане в нагоді нам, я думаю. Ось ще вражаючі суми на пропаганду. Усього 66 300 доларів на, як я розумію, написання і друк книги накладом 10 000, з перекладом на французьку, німецьку й англійську", - повідомляє блогер.

А в травні 2014 року Суркову прорахували витрати на дотації "лднр" з прогнозом до 2017 року. Йдеться про мільярди рублів.

Ще в травні 2014 року на пошті приймальні Суркова виявився документ "Список кандидатур в уряд Донецької республіки". Більшість кандидатур "перевірені", а Захарченка "можна розглядати на роль прем'єр-міністра".

"Ще я би звернув увагу на лист від 4 лютого 2014 року, тобто ще до втечі Януковича з України. Цей лист містить довідку про орієнтовну вартість проектування мостового переходу через Керченську протоку. Мабуть, план окупації Криму вже був готовий", - пише Мінаков.

Підтверджує це і попередній лист від 29 листопада з прикріпленим документом про систему виборів у АР Крим.


Костянтин Ернст відправляв Суркову в грудні 2013 року інформацію про телепростір України.

"Наприкінці жовтня 2013 року політтехнолог Гліб Павловський відправив Суркову картину по Україні - Янукович програє у другому турі половині кандидатів в 2015 році, о боже, що ж робити.


А ось що. Треба допомогти йому програти майбутні вибори. І допомогли ж програти, тільки своєрідним чином", - констатує блогер. Мінаков зазначає, що в пошті Суркова "багато цікавинок для Гааги ... і про можливості та методи роботи агресора".

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...