"Батьки жили від зарплати до зарплати": Путін поскаржився на важке дитинство і зізнався, що не любить телекамери

Президент РФ наголосив, що його сім'я не була заможною.

Путін. Фото:Уніан

Президент РФ Володимир Путін розповів, що його сім'я "жила небагато", але могла собі дозволити купити телевізор, і зізнався, що не любить з'являтися перед телекамерами. Про це Путін заявив в ефір ювілейної програми "Время" на "Первом канале", передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Ми жили небагато, але телевізор у нас був", - розповів Путін і додав, що його батьки "жили від зарплати до зарплати, а частенько і позичали до зарплати".

Також президент РФ зізнався, що не дуже любить з'являтися на телеекрані.

"Я намагався бути трошки не публічною людиною ... Що стосується взагалі роботи з камерою, ... для мене завжди було ... не можу сказати огидно. Але було неприємним ... всякий макіяж і таке інше. Це завжди викликало і досі викликає у мене якийсь внутрішній протест і неприйняття. Я цього не люблю", - додав Путін.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...