"Беріть приклад з Обами": Російська журналістка підколола Путіна з його дочками

У США простіше перерахувати видання, які НЕ пишуть про дочок президента, тому що Малія і Саша Обама - кумири американських підлітків і просто національні улюблениці.

Російська журналістка підколола Путіна з його дочками. Фото: thekievtimes.ua.

Публічність дочок президента США Барака Обами порівняли з ретельно приховуваних життям дочок президента Росії Володимира Путіна. Про це написала російська журналістка Карина Орлова в своєму блозі на "Ехо Москви", передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Автор зазначила, що в Росії небезпечно писати в ЗМІ про дочок Путіна. "У Росії, коли якесь ЗМІ пише про дочок Володимира Путіна, у цього ЗМІ потім змінюється власник, а доручення про його зміну віддається "на вищому рівні", про що повідомляє інше ЗМІ, яке власника змінило вже давно, і все на тому ж вищому рівні.

За даними Газети.ру, Михайла Прохорова змусили/попросили продати РБК, в тому числі через публікації про Катерину Тихонову, директора фонду "Іннопрактика", дружину новоутвореного доларового мільярдера Кирила Шамалова і просто дочки, "ймовірно", Володимира Путіна", - зазначила журналістка.

Крім того, вона підкреслила, що в США рідко яке видання не пише про дочок президента. "У США простіше перерахувати видання, які НЕ пишуть про дочок президента, тому що Малія і Саша Обама - кумири американських підлітків і просто національні улюблениці", - вважає журналістка.

Також в Америці популярні сувеніри із зображенням сім'ї Обами. "Ось прямо навпроти Білого Дому старий Вон щоранку розставляє свій намет і продає сувеніри із зображенням президента і його сім'ї, а не з голим торсом і в обнімку з Іскандером, якого забороняється смішити", - написала Орлова.

Найпопулярніший запит в пошуковій системі, пов'язаний з ім'ям Малії Обами, - "Малія Обама красуня".

Крім того, про старшу дочку президента США відомо, що їй 17 років і народилася вона 4 липня, в головне національне свято США День Незалежності. Зараз Малія закінчує старшу школу Sidwell Friends, ту ж, куди ходили Челсі Клінтон, Тріша Ніксон Кокс і Арчибальд Рузвельт. Малія грає в баскетбол, хоче бути фотографом і режисером кіно. Зараз вона вибирає коледж, і ним, можливо, стане Нью-Йоркський університет, а саме Школа Мистецтв Тиш.

Саші Обамі 15 років, вона ходить в ту ж школу, що і Малія, займається тенісом і грає на піаніно.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...