"Бессмертный полк превратился в смертный": Доброволець розказав, як бійці АТО "скосили" п'яних терористів на 9 травня

Ворог в атаку пішов перший.

Сили АТО. Фото: ЖЖУ ніч на вівторок, 10 травня, сили АТО на Донбасі завдали удару по складу боєприпасів терористів, крім того відбили кілька атак сп'янілих алкоголем і наркотиками бойовиків, які вирішили штурмувати позиції українських військових в лоб. Про це боєць одного з добровольчих батальйонів, які беруть участь в АТО, Igor Greg пише на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Бухі і "обдовбані" нащадки Чингісхана вирішили таки "покошмарити" укропів, ну і добре б з далека кошмарили, так ні, вони ж "безсмертний полк", вирішили в атаку сходити. Сходили вони, я вам скажу знатно, в кращих традиціях "дєдивоєвалі" , кулеметники не відпочивали, і якби не дві беемпешки, то хто його знає", - розповідає боєць.

"Зрозумівши, що безсмертний полк перетворюється в смертний зі швидкістю звуку, орки вирішили раптово відходити, і укро-американці (снайпери сил АТО. - ред.), які мирно лежали в красивих і гарних кікіморах, простежили, щоб "відхід" був швидким і безболісним", - жартує доброволець. За його словами, українські військові теж зазнали втрат - у них четверо поранених, в тому числі один - важко.

За даними штабу АТО, вчора проросійські бандформування 15 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Увечері противник обстріляв наші опорні пункти в районі Авдіївки з гранатометів, стрілецької зброї і зенітних установок, неподалік Луганського бив з гранатометів і озброєння БМП.

Не рахуючись зі втратами: Росія кидає на штурм Часового Яру людей без зброї, - спікер ОСУВ Хортиця

середа, 1 травень 2024, 20:29

Росія кидає на штурм Часового Яру Донецької області людей без зброї. Керівництво армії РФ дає їм настанову добути зброю в бою. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі Liga, передають Патріоти України. «В районі Часового Яру вже ф...

Намагалась сховатися, але не вийшло: У Харкові знайшли бібліотекарку-колаборантку (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:43

За даними слідства, у липні 2022 року жінка влаштувалася до так званого "Шевченковского библиотечного филиала отдела культуры, молодежи и спорта ВГА Купянского района". Вона стала "и. о. заведующей" цієї філії. Вона проводила перепис українських книжок...