"Без шума и пыли": Прямо під носом РФ США будують ПРО в Польщі, - політичний оглядач

Олег Пономар: "Ми маємо багато хороших новин. Перш за все - за підсумками чергової зустрічі Нормандської четвірки".

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.За підсумками чергової зустрічі Нормандської четвірки Україна ще на крок ближче до блакитних касок ОБСЄ. Про це політичний оглядач Олег Пономар написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Він нагадав, що 11 травня Верховна Рада закликала міжнародне співтовариство визнати депортацію кримськотатарського народу геноцидом.

- Понад 100 українських інструкторів, підготовлених в країнах НАТО, прибуде на Яворівський полігон в 2016 р.

- Україна виграла у РФ контракт і буде постачати двигуни для переоснащення військового флоту Індії.

- Щоб боротися з небезпечними польотами РФ в небі Північної Європи, влада Польщі висунула ініціативу підвищення ролі ОБСЄ в їх запобіганні.

- Завтра в Польщі буде офіційно закладено об'єкт системи ПРО. Ось так тихо і без шуму, а скільки було криків і істерик від РФ - "Не допустимо. Відреагуємо дуже асиметрично. І т.д." І? Нагадаю, що в Румунії в Девеселу вже розміщена аналогічна американська система (ПРО) Aegis Ashore, пише оглядач.

- Суд в Гаазі між Україною і РФ по кримських активах відбудеться 11 липня.

- Британська розвідка і поліція збирають докази злочинів російських військових в Сирії для переслідування президента РФ в міжнародному трибуналі.

- Нас чекають найближчим часом ще 25-30 нових історій від # panamapapers. Не розслаблятися, - підкреслює Олег Пономар.

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...