Безсмертний порахував, скільки часу знадобиться на вирішення конфлікту на Донбасі

Взагалі-то обіцяли 2-3 місяца...

Роман Безсмертний. Фото: ruskline.ruКолишній представник Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний заявив, що на вирішення конфлікту на Донбасі необхідно приблизно три-п'ять років, але це можливе тільки за умови миру, про таке повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Якщо вирішити питання безпеки, припинення регулярних обстрілів, і проведення демілітаризації, для того, щоб вийти на політичний процес, потрібно від трьох до п'яти років", - сказав він і додав, що аналогічні приклади в історії дають привід так вважати.

"Через три-п'ять років можна говорити про початок якогось політичного процесу. До цього ставляться і вибори, й інше", - зазначив він.

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...