Безумство Кремля: Російські ВПС розбомбили гуманітарну колону на кордоні Туреччини та Сирії - ЗМІ (фото, відео)

В результаті нападу росіян загинули 7 людей – всі вони водії гуманітарних вантажівок.

Російська авіація розбомбила турецький гуманітарний конвой. Фото: Сumhuriyet Gazetesi

Російські ВПС завдали потужного ракетно-бомбового удару по гуманітарній колоні вантажівок в Сирії неподалік від кордону з Туреччиною. Про це повідомляє By24.org з посиланням на видання Сumhuriyet Gazetesi, передають Патріоти України.

В автомобілях знаходився виключно гуманітарний вантаж – продукти харчування, одяг та товари першої необхідності. Конвой з гуманітарною допомогою їхав до місцевого табору біженців, які втекли від російських бомбардувань в інших регіонах, повідомляє Сumhuriyet Gazetesi.

За словами водіїв і волонтерів, які вижили, всього в колоні було 20 вантажівок. Табір біженців, до якого вони прямували, знаходиться в сирійському місті Аазаз (Азаз) в 5-ти кілометрах від кордону з Туреччиною.

Доставка гуманітарної допомоги сирійським біженцям була організована міжнародною благодійною організацією Humanitarian Relief Foundation.

В результаті нападу російських ВПС загинули 7 людей – всі вони водії гуманітарних вантажівок. Ще 10 зазнали серйозних поранень.

У повідомленні підкреслюється: ніяких терористів "Ісламської держави" в цьому регіоні Сирії немає – ці території контролюються місцевими мешканцями, сирійськими туркменами.

Вони виступають як проти ісламістів, так і проти режиму Асада, на прохання якого російські ВПС бомбардують мирні міста і колони з продовольством.

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...

Через закон про передачу заморожених російських активів Україні: Медведєв "лякає" громадян США вилученням майна

субота, 27 квітень 2024, 19:53

Заступник голови Радбезу РФ та експрезидент Росії Дмитро Медведєв вкотре зробив «гучну» заяву та «пригрозив» США конфіскацією активів їх громадян нібито у відповідь на закон про передачу заморожених російських активів Україні. Про це у суботу, 27 квітн...