Бій під Трьохізбенкою: Терористи атакували сили АТО, але отримали рішучу відсіч

Ворог був змушений відступити.

Ілюстрація: ЖЖВорожа диверсійна група учора, 8 березня, близько 19.00 відкрила вогонь по спостережному пункту ЗСУ в районі Трьохізбенки. Як зазначають у штабі АТО, бойовики наблизилися на відстань до 200 м, тому було прийнято рішення відкрити вогонь у відповідь, повідомляють Патріоти України.

"О 19.35 противник припинив ведення вогню та відійшов на інший берег річки. Втрат серед наших бійців немає", – йдеться у повідомленні. Загалом протягом минулої доби у зоні АТО зафіксовано 43 ворожі обстріли, з них 37 на Донецькому напрямку та 5 – на Маріупольському. По опорних пунктах поблизу Опитного, Авдіївки, Луганського та Зайцевого терористи здійснили 12 мінометних обстрілів.

Під мінометним вогнем опинились захисники шахти Бутівка та позиції Зеніт. Крім того, з БМП ворог вів вогонь по нашим бійцям в районі Луганського. Зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів різних систем бойовики обстрілювали укріплення сил АТО неподалік Пісків, Миронівського, Новгородського, Троїцького, Красногорівки, Майорська та Верхньоторецького.

На Маріупольському напрямку російські найманці активізувалися неподалік Широкиного, Старогнатівки та Мар’їнки. Учора під Авдіївкою сили АТО також відбили атаку російської диверсійно-розвідувальної групи.

Запеклі бої на Донбасі: ЗСУ вибивають росіян з Красногорівки

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:50

Російські штурмові групи проникли на територію вогнетривкого заводу у місті Красногорівка Донецької області. Підрозділи ЗСУ вибивають їх звідти. Про це сказав речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) Хортиця підполковник Назар Волошин ...

Наздогнала кара: В Україні ліквідували командира групи спецназу ГРУ, якого судили за воєнні злочини в Чечні

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:44

Українські воїни ліквідували окупанта - командира спецназу з Бурятії. У 2007 році він був засуджений за скоєння воєнного злочину в Чечні: розстріл на дорозі шести цивільних, включно з вагітною жінкоюПроте вбивця втік перед оголошенням вироку, тож карма...