Більше не свято: Путін не поїде в Крим на третю річницю окупації півострова

Відзначається, що привітання Путіна учасникам так чи інакше на мітингу-концерті прозвучить.

Володимир Путін. Фото: profi-forex.orgПрезидент Росії Володимир Путін не приїде на Воробйові гори, щоб взяти участь у мітингу-концерті "Весна", присвяченій третій річниці анексії Криму. Про це розповіли два людини, близьких до організації "заходи", і підтвердив співрозмовник в Кремлі, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Дождь".

За їх словами, президентові РФ необов'язково приїжджати на "святкування" кожен рік, тим більше що минулого разу він особисто не був присутній на мітингу.

Путін виходив на площу до присутніх з нагоди окупації Криму два роки поспіль — у 2014 і 2015 роках. У 2016 році він не виходив на святкування, але зв'язувався з учасниками по відеозв'язку з анексованого Криму – Путін відвідував 18 березня окупований півострів і інспектував будівництво Керченського мосту.

Але привітання Путіна учасникам так чи інакше на мітингу-концерті прозвучить, знають учасники заходу, але не уточнюючи формат. Зазначимо, що Росія анексувала Крим у березні 2014 року в результаті незаконного референдуму, результати якого не визнає ні Україна, ні світова спільнота.

Cкільки чеченців воює на боці росіян проти України: Розвідка Британіїх озвучила цифри

понеділок, 6 травень 2024, 19:56

На війні з Україною у проросійських чеченських підрозділах зараз перебуває близько 9 тис. осіб. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, проросійські чеченські сили воюют...

За безпрецедентну кібератаку московських спецслужб: Німеччина відкликала посла з РФ

понеділок, 6 травень 2024, 19:27

Німеччина відкликала свого посла з Росії для консультацій після того, як Берлін звинуватив Москву в кібератаках на оборонні та аерокосмічні компанії та партію влади. Про це заявив речник міністерства закордонних справ ФРН, повідомляє Reutersу понеділок...