Біньямін Нетаніягу звинуватив Лаврова у брехні: Міністр Путіна заявив арабам, що "уламав" Ізраїль

Де та дипломатія, а де скрепні міністри Росії. Щось рвонуло у Лаврова – побіжав та сказав. Завтра скаже, що нічого не говорив – а ви там собі як хочете.

Сергій Лавров. Фото: uainfo.org8 червня завершився офіційний візит прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаніягу в Москву, приурочений до 25-річчя відновлення дипломатичних відносин між країнами. Однак літак ізраїльської делегації ще не відправився додому, як між країнами розгорівся дипломатичний конфлікт, інформують Патріоти України про повідомленні блогера Андрія Шипілова в соцмережах. Він пише:

"Сразу после встречи с Нетаниягу Сергей Лавров оправился на встречу с министром иностранных дел Палестинской Автономии Риядом аль-Малики и сделал заявление, из которого следует, что в ходе переговоров Россия заставила Нетаниягу принять условия арабской стороны по урегулированию конфликта. «Арабская инициатива охватывает весь комплекс отношений между Израилем и арабскими государствами, включая Палестину, конечно же. И поправки в нее не требуется. Я не думаю, что Израиль какие-то поправки будет продвигать», - сказал Сергей Лавров. Сразу же после этого арабская редакция RussiaToday сообщила, что Биньямин Нетаниягу не только принимал участие в обсуждении условий арабской стороны, но и сам инициировал эти обсуждения, пишет Шипилов. Однако, как оказалось, - ни заявление Лаврова, ни репортаж RussiaToday не соответствуют действительности.

Перед самым вылетом из Москвы Биньямин Нетаниягу успел сделать заявление радиостанции «Решет Бет», в котором лично опроверг сообщения в российских СМИ, подчеркнув, что арабские условия не могут стать основой для переговоров, и в Москве они вообще не обсуждались", - підсумував блогер.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...