“Бойовий шлях” нардепа Дейдея: Замість тюремної камери – крісло Верховної Ради

Нардепові від "Народного фронту" пригадали кримінальне минуле.

Євген Дейдей. Фото: 112.ua.

Журналіст Володимир Бойко заявив, що народний депутат від "Народного Фронту" Євген Дейдей до того, як стати військовим і піти в політику, був засуджений за розбійний напад. Відповідну заяву Бойко опублікував в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Елементарна перевірка виявила, що Дейдей ніколи ніде не воював і воювати не міг. Насправді Дейдей - це дрібний бандит з Рені Одеської області, який промишляв гоп-стопом, був засуджений, зараз переховується від органів кримінально-виконавчої системи", - пише журналіст.

Як докази Бойко наводить вирок Суворовського районного суду Одеси від 23 березня 2012 року, яким "за розбійні напади до 5 років позбавлення волі був засуджений Дейдей Євген Сергійович, 12.07.1987 року народження".

Згідно з документом, Дейдей з подільником скоїли розбійний напад на подружню пару, в ході якого Дейдей вдарив жінку прикладом обріза по голові.

"Дейдей і Ляховольський (помічник-консультант нардепа. - Рен.) наздогнали Трандасір А.М. і Трандасір С.В. і, погрожуючи застосуванням обрізу мисливської рушниці і пістолетом, почали вимагати від останніх передати їм майно, на що потерпілі відповіли відмовою. Після чого, почувши відмову потерпілих, Дейдей застосував до них насильницькі дії, небезпечні для життя і здоров'я, які полягали в нанесенні удару прикладом обріза рушниці по голові Трандасір С.В., від чого вона впала на землю і знепритомніла", - пише Бойко.

За словами журналіста, після цього Дейдей з подільником продовжили бити потерпілих прикладом, ногами і пістолетом.

"Подолавши волю потерпілих до опору і довівши їх до безпорадного стану, Дейдей і Ляховольський завдали приблизно 10 ударів ногами по тілу Трандасір А.М. Після цього Дейдей заволодів мобільним телефоном марки "Нокіа", що належав Трандасір А.М., вартістю 1000 грн з СІМ-картою "Лайф" вартістю 15 грн, на рахунку якої були 35 грн, а разом на загальну суму 1050 грн ", - підкреслив Бойко.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...