Бойовики "ЛНР" оприлюднили власну версію підриву автомобіля ОБСЄ (відео)

Кремлівські пропагандисти оголосили винними у підриві авто українську ДРГ.

Представники ОБСЄ. Фото: 112.ua.

Російські пропагандисти поспішили списати провину за підрив автомобіля спеціальної моніторингової місії на території окупованої Луганщини на "українських диверсантів". "МГБ ЛНР: підрив автомобіля ОБСЄ зробили українські диверсанти", - написав у Twitter російський журналіст Сергій Макаренко і опублікував посилання на відповідний матеріал видання Life, передають Патріоти України.

"За даними відомства, 10 квітня у район населеного пункту Авдіївка в зону відповідальності 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ зайшла ДРГ з метою здійснення диверсійної діяльності в нашому тилу", - написали кремлівські журналісти, пославшись на джерела в силових структурах терористів.

Зазначимо, що пропагандистське видання бойовиків "Луганський інформаційний центр" поділилося іншою версією про причини події. За версією терористів, автомобіль ОБСЄ відхилився від безпечного маршруту.

"Відомо, що вказаний екіпаж відхилився від основного маршруту і рухався по другорядних дорогах, що заборонено мандатом СММ ОБСЄ", - заявили в "міліції ЛНР".

Також терористи "ЛНР" опублікували відео з місця вибуху автомобіля СММ ОБСЄ. На відео видно, що автомобіль місії згорів повністю.

Російська ДРГ намагалася проникнути на Харківщину: У ОСУВ "Хортиця" розкрили подробиці

середа, 8 травень 2024, 15:47

Диверсійно-розвідувальна група ворога чисельністю до десяти осіб намагалася проникнути на територію України біля села Пильна Харківської області. Втім, українські захисники вчасно виявили диверсантів, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання ...

Істерика триває: Росія пригрозила Франції вдарити по її військах, якщо вони зайдуть в Україну

середа, 8 травень 2024, 15:30

8 травня речниця МЗС Росії Марія Захарова заявила журналістам, що якщо президент Франції Емманюель Макрон відправить в Україну війська, то росіяни будуть вважати їх законними цілями. Деталі: У лютому Макрон викликав суперечки, заявивши, що не може викл...