Бойовики намагалися відтіснити бійців ЗСУ під Пікузами, - Інформаційний спротив

За підтримки вогню великокаліберних кулеметів дві групи терористів по 10-12 осіб спробували наступати на позиції українських військових, але після вогню у відповідь повернулися на вихідні позиції.

Українські військові відбили атаку терористів. Фото: 112.ua.

Під Пікузами дві групи бойовиків намагалися відтіснити українських військових із займаних ними позицій. Про це йдеться у зведенні військових експертів групи "Інформаційний спротив", пишуть Патріоти України.

"В районі Пікузи (колишнє Комінтернове - Ред.) противник після мінометного обстрілу спробував відтіснити бойову охорону ЗСУ на північний захід від селища силами двох дрібних піхотних груп – по 10-12 осіб, при підтримці вогню великокаліберних кулеметів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після відкриття вогню у відповідь групи противника відійшли на вихідний рубіж.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...