Бойовики в Сирії озвучили, за яких умов віддадуть тіла загиблих пілотів російського Мі-8

Бойовики угруповання "Генеральний фонд у справах ув'язнених" вимагають звільнити полонених сирійського уряду та його шиїтського союзника в Лівані.

Сирійські бойовики 1 серпня збили російський вертоліт Мі-8 з 5 членами екіпажу. Фото: ВВС.

Угрупування сирійських бойовиків висунуло умови, за яких повернене 5 тіл членів екіпажу збитого російського вертольота Мі-8. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

Вимоги оголосила група, що називає себе "Генеральний фонд у справах ув'язнених".

Бойовики вимагають в обмін на тіла звільнити ув'язнених, які утримуються в тюрмах сирійського уряду та його шиїтського союзника в Лівані. Хто ці ув'язнені і скільки їх повинні випустили - не повідомляється.

Бойовики також зажадали від сирійської армії і її союзників припинити блокаду районів і доставити значні обсяги гуманітарної допомоги людям, які живуть в обложених районах.

Угруповання показало посвідчення особи, що належать загиблим в авіакатастрофі Мі-8.

Як уже повідомлялося, 1 серпня у Сирії в провінції Ідліб збито російський вертоліт Мі-8 з трьома членами екіпажу і двома офіцерами.

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...