Боїться за життя? У Службі безпеки Путіна змінили керівника

Замість Олега Климентьєва Службу безпеки президента РФ очолив Дмитро Кочнєв.

Володимир Путін. Фото: ЖЖОлег Климентьєв, який керував Службою безпеки президента Російської Федерації з 2013 року, залишив свою посаду. Про це повідомили в адміністрації Путіна і підтвердили у Федеральній службі охорони, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Замість Олега Климентьєва Службу безпеки президента РФ очолив Дмитро Кочнєв. Як зазначило джерело в адміністрації президента Росії, Олег Климентьєв став першим заступником керівника Федеральної служби безпеки. "Таке призначення відбулося. Але поки воно офіційно не опубліковано", - наголосив він.

У Федеральній службі охорони підтвердили, що Дмитро Кочнєв змінив Олега Климентьєва на посаді глави служби безпеки президента. Також у службі розповіли, що голова Служби безпеки призначається указом президента Росії, проте указ поки не опублікований.

Нагадаємо, раніше начальник Генштабу РФ Валерій Герасимов був таємно нагороджений Путіним найвищою військовою нагородою – орденом Святого Георгія. Це за операцію у Сирії, пояснюють військові.

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...