"Болісні компроміси" Пінчука: Олігарх відмовився коментувати свою статтю у Wall Street Journal (відео)

Стаття олігарха викликала резонанс в Україні, де його звинуватили в сепаратизмі і спробах "здати" національні інтереси держави.

В.Пінчук. Фото: ВВС.

Бізнесмен Віктор Пінчук відмовився коментувати свою статтю у Wall Street Journal, присвячену "врегулюванню" конфлікту на сході України. У зв'язку з публікацією статті на адресу Пінчука звучали звинувачення в сепаратизмі й наміри "здати" Донбас, пишуть Патріоти України з посиланням на РБК.

"Ні, ні, дуже дякую", - заявив він під час спілкування із журналістами на прохання прокоментувати статтю.

Раніше видання Wall Street Journal опублікувало офіційну відповідь адміністрації Порошенка на скандальну статтю мільярдера Віктора Пінчука, в якій той пропонував Україні поступитися кримським питанням і прагненням до членства в ЄС та НАТО для вирішення конфлікту на Донбасі.

Відео дивитися з 03:25:

Нагадаємо, американське видання Wall Street Journal опублікувало відверто проросійську статтю Віктора Пінчука, в якій він пише, що Україна повинна пожертвувати анексованим Кримом заради миру з Росією, а також погодитися на заморожування конфлікту на Донбасі.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...