Брехав як міг: Путін відповів на питання з приводу дочки

Російський президент нічого не розповідає про свою родину.

Путін з родиною. Архівне фото.

Володимир Путін на великій прес-конференції у Москві відмовився давати відповідь на питання журналіста.Президента спитали, чи являється Катерина Тихонова його донькою, передають Патріоти України.

"Мої дочки живуть у Росії, вчилися в російських вузах і ніколи не жили постійно за кордоном. Я не відповідаю на питання про мою сім'ю", - аргументував свою відмову лідер РФ.

"Можу сказати, що мої дочки не займаються бізнесом і політикою," нікуди не лізуть ". Вони ніколи не були" зоряними дітьми ". А щодо проекту МГУ - не важливо, яке прізвище того, хто ним займається, важлива сама справа . Його ініціював ректор, проект повинен об'єднати тих, хто робить винаходи, і тих, хто потребує розробок, шукає собі фахівців. Подивимося, як піде ця справу ", - переключився з теми російський президент.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...