Буде на мітинг: Під посольство РФ у Києві принесли шини

Біля посольства відбувається акція підтримки Надії Савченко, а шини охороняються представниками правоохоронних органів.

Посольство РФ. Фото: Facebook Ігоря Мосійчука

Кілька чоловіків у камуфляжі принесли під будівлю посольства Росії в Києві шини. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Представники поліції відразу оточили людей із шинами. Між невідомими чоловіками та учасниками акції на підтримку Надії Савченко відбулася суперечка з приводу доцільності можливих радикальних дій. Після цього чоловіки в камуфляжі поїхали геть від дипустанови, сівши в авто з емблемою "Азова".

Зараз біля посольства перебуває невелика кількість учасників акції на підтримку української льотчиці, а також представники правоохоронних органів.

Як повідомлялося раніше, 8 березня у Києві близько 500 учасників акції на підтримку Надії Савченко провели ходу та передали в російське посольство петицію з вимогою негайно звільнити незаконно ув'язнену льотчицю.

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...

Якщо Кремль зважиться на новий фронт: The Wall Street Journal назвала естонське місто, яке може стати ціллю Путіна

неділя, 5 травень 2024, 14:50

Уряди США і Європи дедалі більше схвильовані тим, що російський диктатор Володимир Путін планує кинути виклик членам НАТО, зокрема трьом балтійським країнам, якщо зможе закінчити війну в Україні на вигідних для себе умовах. Про це пише The Wall Street ...