Будуть ще подання на зняття недоторканності з нардепів, - Юрій Луценко

Генпрокурор наголосив, що протидіє "різним обставинам, які хочуть зупинити найрезонансніші розслідування".

Ю.Луценко. Фото: пресс-служба ГПУ.

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що у перспективі можливі подальші подання до парламенту про зняття недоторканності із нардепів. Про це він заявив під час наради у Житомирі, передають Патріоти України з посиланням на «112 Україна».

При цьому генпрокурор наголосив, що у нього багато роботи з боротьби із обставинами, які намагають зупинити гучні розслідування.

"У мене маса роботи з протидії різним обставинам, які хочуть зупинити найрезонансніші розслідування. Повірте, що для того, щоб подати у ВР 5 подань, а у перспективі ще, у мене дуже багато часу забирає", - сказав він.

Нагадаємо, Юрій Луценко також розкритикував роботу житомирського обласного прокурора.

Днями Луценко скерував до Ради подання про зняття недоторканності з п'ятьох народних депутатів - Борислава Розенблата, Андрія Лозового, Олеся Довгого, Євгена Дейдея та Максима Полякова.

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...