Були порушення: ТСК знайшла підстави для повторних виборів мера Кривого Рогу

Тимчасова слідча комісія визнала факти порушень на виборчих дільницях.

Оксана Сироїд. Фото:www.unian.ua

Тимчасова спеціальна комісія Верховної Ради визнала наявність фактів порушень на виборах міського голови Кривого Рогу, які можуть бути підставою для проведення повторного голосування. Про це пише у своєму Facebook віце-спікер Оксана Сироїд, повідомляють Патріоти України.

"Зараз, саме в ці хвилини засідала ТСК, і ТСК прийняла рішення про те, що були порушення і ці порушення можуть бути підставою для проведення повторних виборів", - зазначила Сироїд.

Водночас вона закликала народних депутатів ухвалити відповідне рішення уже цього тижня, щоб нарешті врегулювати ситуацію в Кривому Розі.

Як повідомлялося, після місцевих виборів і оголошення їх переможцем представника "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула у Кривому Розі тривають мітинги з вимогою переглянути результати голосування.

Перед міськрадою проходять народні віча, активісти встановили намети. Верховна Рада утворила Тимчасову слідчу комісію щодо розслідування фальсифікацій під час виборів.

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....