Бути чи не бути? В Кабміні відповіли на хвилююче всіх студентів питання

В наступному 2017 році студентам виплачуватимуться академічні і соціальні стипендії, на які в проекті Держбюджету заплановано 2,8 і 2,9 мільярда гривень відповідно.

Стипендіям  - бути!. Фото: dsnews.ua.

Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко повідомив про те, що в проекті державного бюджету на 2017 рік на фонд академічних стипендій буде виділено 2,8 мільярда гривень, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Діалог.UA".

Крім того, уряд вирішив схвалити виділення 2,9 мільярда гривень фонду соціальних стипендій.

"Частина стипендій буде академічними, а частина - соціальними. І це буде десь співвідношення 50 на 50: 2,8 мільярда гривень - це буде фонд академічних стипендій, а 2,9 мільярда гривень - фонд соціальних стипендій", - пояснив Кириленко.

За його словами, в проекті бюджету на наступний рік вже передбачено збільшення загального стипендіального фонду на 576 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко, заявляв, що особисто не пропустить бюджет, в якому буде скасування стипендій.

Хтось привласнив резиденцію "послідовного": Невідомі не пустили в Межигір’я міжвідомчу урядову комісію, створену для націоналізація активів Януковича

понеділок, 29 квітень 2024, 18:30

Невідомі особи не пустили на територію парку-пам’ятки Межигір’я міжвідомчу комісію, яка має передати парк під державне управління. Про це в понеділок, 29 квітня, повідомила пресслужба Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів. Повідомляється,...

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...