Битва за Україну: Політичний клас Нідерландів розчарований фактом проведення референдуму

Велика частина населення або громадян Голландії не налаштована проти України, вони просто побоюються хвилі міграції.

Нідерланди. Фото: inspired.com.ua.

Представники зовнішньополітичного істеблішменту Голландії в приватних розмовах висловлюють своє розчарування тим, що це питання взагалі було винесено на референдум. Про це заявив науковий співробітник Королівського інституту міжнародних відносин Chattam House (Великобританія) Джеймс Шерр в інтерв'ю Главкому, передають Патріоти України.

За його словами, голландський уряд і особливо ті, хто займається зовнішньою безпекою фактично підтримують ратифікацію угоди як про асоціацію України і ЄС, так і по зоні поглибленої торгівлі. "Велика частина населення або громадян Голландії не налаштовані проти України, вони просто побоюються хвилі міграції. І вони досить мало знають про Україну, вони погано поінформовані. І якщо говорять про наближення інших країн - України або Туреччини до ЄС, вони відразу говорять: досить. Але не забувайте, що ці люди мають відповідні відчуття по Росії в зв'язку зі збитим Малайзійський літаком", - сказав Шерр.

"Якщо ж референдум буде не на користь України ... Поки передчасно говорити про наслідки", - резюмував британський експерт.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...