Час полювання на "скаженого ведмедя": Розвідка США плекає свою пропозицію стосовно хакерської атаки Кремля (відео)

​Втручання Росії у вибори США в розвідці назвали безпрецедентними за масштабами.

Джеймс Клеппер. Фото:Радио Свобода

Директор національної розвідки США Джеймс Клеппер перед комітетом зі збройних сил Сенату Сполучених Штатів заявив, що Росія — це загроза національним інтересам Сполучених Штатів через агресивну кібер-програму. Так, у розвідці втручання Кремля в американські президентські вибори назвали безпрецедентними за масштабами. Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.

Клеппер, однак, зазначив, що відповідати на втручання у вибори можна не тільки санкціями. Слід додати, що 6 січня доповідь про російські агресивні кібер-дії за зачиненими дверима вислухає обраний президентом США Дональд Трамп.

Як повідомлялося раніше, за словами Клеппера, викрадення інформації з серверів Національного комітету Демократичної партії США та подальше оприлюднення її під час президентських виборів у Сполучених Штатах було уповноважене вищим російським керівництвом.

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

"Репліка GLSDB": Експерт розповів, чим особлива авіабомба, яку росіяни скинули на Харків

четвер, 28 березень 2024, 11:25

Вдень 27 березня російська терористична армія вдарила по Харкову авіабомбою з 200-кілограмовою бойовою частиною. За словами військового експерта Сергія Грабського, це новий тип зброї, яку росіяни цинічно тестують на мирних жителях України. Також він на...