"Чебурнет" стає реальністю: Російські чиновники переходять на "Чебурашку" замість Viber і Telegram

Держслужбовцям і військовим дозволять вести робочу переписку тільки в російських аналогах.

Мы рождены, чтоб сказку сделать былью: "Чебурнет" стає реальністю. Фото: dirty.ru.

Мінекономрозвитку РФ пропонує законодавчо заборонити чиновникам та військовослужбовцям вести робочу переписку через мобільні додатки іноземних розробників. Під заборону можуть потрапити Gmail.com, а також месенджери WhatsApp, Viber, Telegram, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Держслужбовцям і військовим дозволять вести робочу переписку тільки в російських аналогах. Таку ініціативу відомство внесло в доповідь президенту РФ Володимиру Путіну, де містяться пропозиції щодо пріоритету закупівель російського програмного забезпечення і устаткування. Вона вже була представлена Путіну 26 травня.

Також в документі пропонують розширити існуючу з 1 січня 2016 року заборону на закупівлю іноземного ПЗ в держорганах. Його пропонують поширити на закупівлю робіт і послуг зі створення та обслуговування інформаційних систем, а також на оренду софта.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...