Чеченські силовики побили Рамзана Кадирова

Президент Чечні отримав травму під час футбольного матчу.

Р. Кадиров. Фото: 1tvnet.ru.

Глава Чеченської республіки РФ Рамзан Кадиров отримав серйозну травму ноги під час футбольного матчу з командою спеціального загону швидкого реагування «Терек». Про це сам Кадиров повідомив в Insragram, передають Патріоти України.

«Увечері грати з нами в футбол зголосилася команда СОБР "Терек". Раніше ми часто вигравали. Можливо, собровцям це не дуже сподобалося. На цей раз вони вибрали абсолютно нову тактику - несподівано навалилися і збили з ніг! Встав і, як говорив Андрій Миронов, в гіпсі!!!», - написав Кадиров.

За його словами, тепер він може в дії оцінити сучасне медичне приладдя для фіксації травмованих кінцівок.

Справедливості заради глава Чечні зазначив, що всього під час матчу було забито 7 голів, з яких 2 - в ворота команди, за яку грав Кадиров.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...