​Чекаємо на істерики з Москви: "Кривавий пастор" розповів, коли запрацюють обмеження для іноземців і яким чином

Добропорядним громадянам з дружніх держав це не має ускладнити відвідини нашої гостинної держави.

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов заявив, що біометричний контроль для іноземців на кордоні має запрацювати не пізніше 1 січня 2018 року, повідомляють Патріоти України.

Про це високопосадовець повідомив в Києві за результатами засідання РНБО. «Запроваджується порядок перетину кордону за біометричними паспортами та із взяттям відбитків пальців», - заявив пан Турчинов.

«Він (біометричний контроль на кордоні – ред.) повинен запрацювати не пізніше 1 січня наступного року, але у випадку готовності відповідних органів МВС, мається на увазі прикордонна служба, міграційна служба, МЗС. Я не виключаю, що він запрацює ще до кінця цього року», - заявив він.

Як повідомлялося раніше, сьогодні президент Петро Порошенко заявив, що Україна запровадить біометричний контроль на кордоні для усіх іноземців. «Україна запровадить біометричний контроль для громадян інших держав, які перетинають український кордон. Про це говорили на засіданні РНБО. Такий крок значно посилить можливості для боротьби з терроризмом», - наголосив голова держави.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...