"Чекаємо наступних випадків по накатаній схемі": Офіцер ЗСУ прокоментував самогубство олігарха із оточення Путіна

Дружина мільярдера під час самогубства знаходилася вдома, але "міцно спала".​

Валерій Воробйов. Фото: ІА "Кам 24".

Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц") вказав на важливу тенденцію зі смертями чиновників з оточення президента Росії Володимира Путіна на прикладі недавнього самогубства мільярдера Валерія Воробйова. Про неї він написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Новина промайнула непомітно... Але, як завжди в Росії, спостерігається цікава тенденція... Олігарх або військовий чиновник; Путін чи оточення; самогубство або аварія; свідків поруч багато, але їх немає. Чекаємо наступні випадки по накатаній схемі", - написав він.

Член президії камчатської політради "Єдиної Росії", засновник рибальської компанії "Акрос" Воробйов вистрибнув з 12 поверху. Зазначають, що дружина мільярдера під час самогубства знаходилася вдома, але "міцно спала".

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...